Luneta AUDI COUPE (89, 8B) 1992


Luneta AUDI COUPE (89, 8B)  1992

Distribuie pagina pe :

Avem in stoc : Luneta AUDI COUPE (89, 8B) originala, Luneta AUDI COUPE (89, 8B) aftermarket, Luneta AUDI COUPE (89, 8B) cu incalzire, Luneta AUDI COUPE (89, 8B) fumurie

Producatori lunete : Agc, Benson, Fuyao, Pilkington, Nordglass, Saint Gobain, Original

Motorizari : 0.8, 1.0, 1.2 TDI, 1.4 TDI, 1.6 TDI 1.6, 1.8, 1.8 TDI, 1.9 TDI, 2.0 TDI, 2.5 TDI, 2.7 TDI, 3.0 TDI, 3.3 TDI, 3.5 TDI, 4.2 TDI, 6.0 TDI, 2.0, 1.0 TFSI, 1.2 TFSI, 1.4 TFSI, 1.4 TSI, 1.6, 1.8, 1.8 T, 1.8 TFSI, 2.0, 2.0 TFSI, 2.2, 2.3, 2.4, 2.6, 2.8, 2.8 FSI, 3.0, 3.0 TFSI, 3.5 TFSI, 3.2 FSI, 3.6 FSI, 3.7, 4.0, 4.0 TFSI, 4.2, 4.2 FSI, 4.4

Livrari si montaj : Bucuresti: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov: Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Oras Pantelimon, Popesti Leordeni, Voluntari.

Desi astazi ni se pare cat se poate de normal ca geamurile auto sa fie prezente peste tot: in fata, in lateral si in spate, inchizand ermetic habitaclul, lucrurile nu au stat asa dintotdeauna.
La inceput, automobilele erau dotate doar cu parbriz, iar acesta era prezent doar in variantele de lux, in care oamenii investeau foarte mult bani pentru a scapa de nevoia de a purta casca.
Ulterior insa, atat parbrizul, cat si luneta sau geamurile laterale au devenit o obisnuinta si au ajuns sa fie din ce in ce mai ieftine. Astazi, este greu sa iti inchipui o masina fara parbriz sau fara luneta, chiar si atunci cand este vorba despre automobile decapotabile.
In general, geamurile masinii sunt puse acolo pentru a rezista pe toata durata de viata a automobilului. Totusi, exista nesansa ca parbrizul, luneta sau geamurile laterale sa fie victimele unei pietricele sau ale unui accident minor si sa se sparga sau sa se crape. In astfel de situatii intervenim noi. Avem parbrize, lunete si geamuri laterale pentru toate autovehiculele si asiguram atat livrare, cat si montaj.
Avem mii de modele de lunete auto
Luneta auto este geamul care alaturi de parbriz inglobeaza cele mai multe tehnologii moderne. Daca ai avut ghinionul ca aceasta sa se sparga, avem cele mai bune optiuni pentru inlocuire. Avem lunete produse de branduri precum Agc, Guardian sau Benson si ne asiguram ca acestea vor fi montate corect, in asa fel incat sa isi faca treaba zeci de ani.
Pentru a te bucura de o luneta de buna calitate tot ceea ce ai de facut este sa urmezi cativa pasi:
  • Contacteaza-ne si spune-ne ce automobil ai si care este problema lunetei!
  • Asteapta sa venim la tine!
Vom gasi luneta potrivita pentru autovehiculul tau, o vom livra cu grija, in asa fel incat sa nu aiba niciun fel de zgarietura sau crapaturi si o vom monta cu si mai mare grija, folosind materiale de cea mai buna calitate.
Avem o echipa de profesionisti care a montat sute de parbrize si lunete, asadar, tot procesul va dura putin si va tinde spre perfectiune.Pentru fiecare lucrare de montaj pe care o realizam oferim o garantie de 2 ani.
Dupa montaj, ingrijeste corect luneta!
Daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de luneta, ofera-i o ingrijire corespunzatoare. Sunt mici detalii pe care trebuie sa le ai in vedere:
  • Achizitioneaza un set de stergatoare de luneta de cea mai buna calitate;
  • Spala luneta cu solutii speciale pentru parbrize, folosind carpe moi din microfibra;
  • Evita sa circuli cu viteza pe drumuri pietruite. Cele mai multe accidente din care rezulta geamuri sparte sunt cauzate de pietre;
  • Nu tranti usile, deoarece exista riscul ca vibratiile sa slabeasca rezistenta geamurilor;
  • Ai foarte mare grija la modul de ingrijire pe timp de iarna. Atunci cand gheata pune stapanire pe luneta, nu arunca cu apa calda pe ea pentru a o dezgheta, deoarece ii faci mai mult rau decat bine.

Avem lunete pentru urmatoarele marci :


Furnizorii nostri de parbrize, lunete si geamuri laterale sunt :
Ne puteti gasi si pe:
Parbize 24 ore Parbize 24 ore